I´d Rather Get AIDS in The Face And Just Leave This World Without a Trace.

I dessa dagar är det inte lätt att vara en individ med god smak.(Eller så är det lätt om man har energi nog att hata allt, det har inte jag just nu.)

Kapten Röd och hans svennebananreggae kammar hem diverse priser och går fortfarande hem exakt i varenda stuga verkar det som.

Melodifestivalen tar upp ungefär all plats i media hela vintern/våren, Helena Helvetetshunden Bergström är programledare för nyss nämnda spektakel, Dokusoporna gör comeback, Tv4 visar en Svensk version av The Office med den där jävla Ove Sundström som huvudkaraktär. Att denna idé inte stenades till döds i ett tidigt stadie visar bara på hur världelös smak gemene man besitter och hur fega Tv4 som inte ens vågar försöka göra något vettigt av den lysande förlagan.

Sabaton har visst valt att haka 90-talsrasist revivalen som SD har frontat ett bra tag och släpper en skiva betitlad "Carolus Rex" med texter om stormaktstiden på Svenska. Dom verkar slutligen ha insett vad jag har vetat om länge; Största delen av deras fanbase består av övervintrade Ultima Thule-fans som ser sig själva som patrioter. Heja!

Men värst av allt är att filmen "Sean Banan inuti Seanafrika" som har premiär idag ens har tillåtits att spelas in.
Sean Banan, Kikki Danielsson, Johannes Brost, och Dr Alban i rollerna.
jag säger det igen Sean Banan, EN FILM OM SEAN BANAN. Varför var det ingen som självmordsbombade inspelningen?

 

Blir detta en succé överväger jag starkt att kasta in handuken på ett spektakulärt sätt.

Min sista önskan skulle isåfall vara att nedanstående låt spelas på evig repeat tills dess att de svagsintas livsglädje mals ner till samma nivå som denna buskiskultur vi lever i får mig att hamna på.

 


RSS 2.0