Money Makes The World Go Round..

Det senaste dygnet har en länk till en krönika ploppat upp väldigt ofta omina twitter-flöden och Facebookupdateringar. Krönikan handlar om en ny Amerikansk lag (Protect IP Act) som i princip ger medieinudstrin rätt att agera envåldshärskare på World Wide Web.(Nick Borgen, lök.)
Krönikan var väldigt läsvärd, men jag har inte orkat sätta mig in i hur pass vinklad och tillspetsad den är. En sak är dock säker, piratpartister världen över kommer att svälja den med hull och hår.

http://www.journalisten.se/kronika/29684/lagen-som-hotar-spraenga-soender-internet

Där var länken. Läs och skaffa er enuppfattning, men glöm inte bort att tänka själva också. Alla vill styra er!

Beware Of 1984!

He just Smiled And Gave Me A Veggiemite Sandwitch

Dagens tips: Skicka ett sms innehållandes ordet Vego till 72120 så får du ett gäng häften med recept, livsmedelstips och lite propaganda från Djurens rätt.  Kom igen, gört bara gört.

Don´t be mean - Go green


Det här har ingenting med ovanstående text att göra. Det är bara en svängig bit till en svängig kväll.


Fridens liljor.

Måttlighet är en dygd.

Min och de flesta andras värld är så till bredden fylld utav människor som spyr ut stavelser utan vare sig eftertanke eller substans. Att höras och synas är liksom det enda målet.
Givetvis finns det folk som kan prata på utav bara helvete OCH förmedla vettiga/intressanta åsikter/tankar eller smattra ut läsvärdheter på tangentbordet likt en gammal Kalashnikov. 

Men ändå åter till det lilla fröet i mina tankebanor som är orsaken till detta inlägg. Konsten att kunna förmedla känslor, åsikter, tänkvärdheter osv på några få rader, det är något jag hyser stor respekt för.



For sale: baby shoes, never worn.


Att en novell på sex jävla ord kan säga så mycket. Jag lyfter på Stetsonhatten för gamle Hemmingway.

Only Love... Can Kill The Demon

Hold that thought.


RSS 2.0