Back To Dungaree High - Just To Get By

Den förmodligen ljumna nyheten att Turbonegro nu väljer att köra vidare trots att den förr i tiden fantastiskt störda och allmänt fantastiska, numera scientologtjockistrubadurindusriwannaben Hank lämnat skeppet nådde mig nyss.

Den tilltänkta sångarn är tydligen president i Turbojugend London och sångare i det skapligt ösiga punkbandet Dukes of Nothing. Vet inte vart jag ställer mig här. Turbonegro borde få dö med värdighet tills Hank inser att det är med deathpunk-hjältarna han faktiskt bör bli ihågkommen och styr upp en ovärdig återförening som inte gör någon glad. Å andra sidan så är Euroboy och gänget alldeles för bra för att ägna sig åt halvhjärtade sidoprojekt med andra halvkända musiker som också blivit av med/tröttnat på sina band.

Tony Sylvester som den blivande vokalisten heter sitter inne på en röst som skulle passa fint till soundet bandet hade fram till Apocalypse Dudes, men skulle kännas fruktansvärt malplacerad på Party Animals och Retox. Den som lever får se. Den som inte lever är död.


Så låter han. Besten från Brittanien.



Så lät dom. Odjuren från Oslo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0